E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Novosti > Sadržaj

Индустрија Вести

Набавите вам најбољи начин да зелене робе квалификују врсту риба дају храну до пелета уз формулацију

Dec 22, 2017

Готово све рибе дају храну пелету на тржишту мање су поштовање према стабилности воде, а лако се повећава ако је уроњено са х2о. Као резултат тога, раствори витамина и минерала вероватно ће бити добро испражњени из вашег пелета. Већина њих ће довести до недостатка извора храњења заједно са еколошким проблемима унутар рибних тенкова или чак и рибњака. Као резултат тога, чинило се да се рад изведен како би се смањио степен повезан са иритацијом заједно са минералима који се користе, јер је период вјешања уствари максимизиран. Што се тиче ове сврхе, вршено је неколико припрема за исхрану морске хране, као и временски тестирано. Метода је заснована на честим средствима, на примјер, кукурузном брашном, соје и бадему тапиоке. За добијање лаптопа за стабилност воде без циља и смањење перколне способности, стеарин боје за ручно уље додатно је био главна тема за ово истраживање. Стварни резултати показују да постоји човек однос између морских плодова дају формулацију, а такође и куће повезане са угловом дају снимак произведен. Ваш оптимум у суспендованом временском периоду, перцолате напајање, а такође и сигурност повезана са басс храњивим снимком могу се слиједити добијене.


ФДСП СЗЛХ серија млин за пелетирање хране је идеална машина за пелетирање висококвалитетних пелета рибе / акуа / сточне хране. Са великим капацитетом, високом перформансом, малом шумом, једноставним радом и удобним одржавањем.

fish feed pellet machine.jpg

Са најразвијенијом технологијом, ФДСП-ови пелетови за храну направљени од стране наше машине имају такве карактеристике:

1. Добра тврдоћа и издржљивост

2. Лако се пребаци за живину


Пречник готовог пелета може бити Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12мм, итд. (У распону од 1.0-18мм). Дужина је 3-7цм. Може се прилагодити према различитим захтевима.

Пелети могу бити као хранива за многе врсте животиња као што су пилетина, патка, гуска, крава, стока, коњ, овца, свиња, зец, риба, шкампи и тако даље.