E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Novosti > Sadržaj

ФДСП Невс

ФДСП машина за пелет вам помаже да обезбедите профитабилност прераде хране

Dec 25, 2017

Млинови за храну су основни за производњу животиња. Висока ефикасност млевења савремених млинова за храну значајно доприноси обезбеђивању сигурног снабдевања хране животињског порекла за људску популацију. Производња хране у комбинованом производу је компликована операција која захтијева обраду

хетерогену мешавину неколико састојака у униформне пелете. Млинови за храну сада се суочавају са важним изазовима. То укључује обезбеђивање профитабилности и сигурности млевења. Постоје велике разлике у ценама и често у снабдевању сировина за храну.


Добар квалитет пелета је важан јер доноси неколико погодности, као што је збијање, што смањује запремину хране, штеди транспорт и складишти. Добре пелете имају хомогени облик и стабилне су у транспорту и складиштењу, што ће смањити губитак од прашине или гама. Добре квалитете пелете са малом прашином или казнама су обично добро прихваћене од животиња које избегавају селективно гнојање животиња од стране животиња.


ФДСП вам може снабдевати висококвалитетне млинске пелетне сточне феедове серије СЗЛХ за пелетеће пелете / сточне хране / пелете за сточну храну. Са великим капацитетом, високом перформансом, малом шумом, једноставним радом и удобним одржавањем. Можемо прилагодити различите капацитете од 1 тона на сат до 50 тона на сат или више.

FDSP feed pellet machine.jpg

Карактеристике ФДСП машине за пелетирање хране  

а) Усвојите аеродинамичку технологију, смањите температуру у комори за пелетирање на око 90 ° Ц, стога машина може радити континуирано.

б) Користећи ливено гвожђе од сфероидног графита, тело машине је издржљивије.

ц) Обрађени машћу за каљење чврстоће и глодањем, зупчаници одржавају високу концентрацију са осовином, чиме обезбеђују добре перформансе и велике капацитете од модела на каишу.

д) Са системом за подмазивање, можете додати маст главној осовини без потребе за искључивањем машине.

е) калупна плоча се одлива технологијом обраде топлоте, чиме се издржава животни век и производи квалифицирани пелети.

ф) Опремљен је напредном компензацијом серпентин-опруге која повезује комору за пелетирање са мотором ради повећања сигурности и стабилности.

г) уређај перманентног магнета може уклонити нечистоће у процесу пелетирања.

х) Вишеслојни уређаји могу бити прилагођени како би се побољшао квалитет пелета за храну.