E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Novosti > Sadržaj

ФДСП Невс

10ТПХ Феед Пеллет Лине, добављач линије за производњу хране

Dec 19, 2017

Линија за производњу пелетних пелета / линија за производњу хране за храњење је велика производна линија за производњу сточне хране која се користи за производњу различитих врста живине и хране за животиње као што су пилетина, патка, стока, свиња, зец итд. професионална услуга.


Предности линије пелетне хране

1. Може се прилагодити према вашим захтевима за храњење живине.

2. Једноставан рад

3. Мање времена и радне снаге да направите више пелета за храну

4. Смањити отпад и побољшати производњу

feed line.jpg

Диаграм производне линије за производњу пелетних производа

Процес складиштења силоса - Поступак и процес чишћења процеса - Брусно процесирање и процес мешања - Процес пелетирања - Процес хлађења и сифирања - Процес багирања - Помоћни систем - Електрични контролни систем.


Представљање главне опреме Пеллетизер Ринг Дие Акуатиц Феед

Као растућа цијена конвенционалне хране за рибе, савремени водени пелети за храну пилетине постају све популарнији у аквакултури. Ову врсту млинске пелете за водену храну широко примењују фармери који хране велико количине водених животиња. Са напредном технологијом пелетирања и компактним дизајном, ова млинска млин за пелете може осигурати ефикасну производњу пелета с супер квалитетом. Пречник пелета може бити од 2мм до 10мм како би задовољио различите потребе водених врста. Желите у великој мери уштедјети вријеме и трошкове водене пољопривреде? Пробајте ову специјално дизајнирану млинску воду за пелете ! Док са овим воденим пелетизатором, треба да се уверите да ова млин за пелете може производити само пелете за подмазивање, уколико желите да пелете са плутајућим рибљим пелетом, требало би да изаберете пуфне за екстрахирање рибе.