E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Silos za industriju hrane

Hrana aplikacije zahtevaju silos firme koja je razume jedinstvenim potrebama hrane aplikacije. Silos za hranu trebalo da odrede lokalne klime i kvaliteta hrane. Hrana vlagu i skladištenje temperatura održali sigurnost opsega. Biranje prikladan sušenje, čišćenje i ventilaciju...

Pošalji upitChat Now

Hrana aplikacije zahtevajuproizvođač silosaTo ne razume jedinstvenim potrebama hrane aplikacije. Silos za hranu trebalo da odrede lokalne klime i kvaliteta hrane. Hrana vlagu i skladištenje temperatura održali sigurnost opsega. Biranje prikladan sušenje, čišćenje i ventilacioni merenja.

Silosi za hranudostupni su u zavarene, ravni panelbolted i zvona tabli zabravljena silosi od nerđajućeg čelika, aluminijuma.

Sva hrana silosima proizvedeni su u certificirani ISO proizvodnim objektima pomoću strogi proces kontrole. Epoksi i stakla spojeni na-čelika premazni tenkovi su fabrike bojeno ekološki kontrolisanim uslovima za kvalitet i dugotrajnost. Hrana razreda i NSF lakovi i izgradnja dostupni.Aplikacija:

●Wheat skladište

Rajs skladišta

●Flour skladište

●soybean skladište

dizalici

●rapeseed skladište

●maize skladište

●Buckwheat skladišteFunkcije i prednosti:

Materijal za tanjir ●galvanized čelika

●Base šahtu

●Long rad život: 25-30 godina

●measuring temperatura, nivo kontrole

●fumigation, hlađenje i ventilaciju, uklanjanje prašine

●Automation kontrolni sistem

Modernizacija ●Easy kapaciteta ili silos pokret

Zatvaram ●Good


Silos za opcije:

●lipp čeličnih silosa

●Assembly čeličnih silosa


Hot Tags: silos za žitarice zrno regala dizalici zrno tenk zapad čeličnih zrna regale čeličnih silosa za prodaju ambari proizvođača proizvođači silos zrna zrno silos proizvođača dizalici silosima proizvođača silos za industriju hrane, silosima za industriju hrane, silos za obrok zobene i bin silos, silos regala, silos za žitarice regala, silosi regala, Bin silosima, regale za skladištenje, regal za skladištenje, regal za skladištenje, silosi proizvođača, silos proizvođača, silos proizvođača, silosi skladišta proizvođača, proizvođač silosa za skladištenje, silos proizvođači usa, čelični zrno regale, čeličnih silosa, čelični silosi za skladištenje zrna, silos za Sezam, zobene silosa, silosa za brašno, Kine, proizvođači, dobavljači i fabrika, trgovina na veliko,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Srodni proizvodi
Brza poruka
Vaša privatnost nam je bitan - mi nikada prodati ili deljenje informacija.