E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Nahrani silos za industriju

Savremeni mlin nahrani životinja obično ima ogroman obradu kapacitet na masovno zrno posebno kukuruz/kukuruza, soja. Bit će naporan rad zbog rada takvog masovnog materijala u tona po snagama, čime je duboku želju zrna masovnog automatsko rukovanje sistem za koncentrata, to je magacin glavnine silo sistema...

Pošalji upitChat Now

Savremeni mlin nahrani životinja obično ima ogroman obradu kapacitet na masovno zrno posebno kukuruz/kukuruza, soja. To će biti naporan rad zbog rada takvog masovnog materijala u tona po snagama, tako duboku želju zrna masovnog automatsko rukovanje sistem za koncentrata, to je masovna storage sistema silosa za koncentrata, a takođe može da se primeni u mlin za kukuruz/kukuruza ili pšenice, ulje mlin i druge industrijske.Regal za skladištenje nam masovnog za životinjske Feed mlin obično isporučuju zajedno sa koncentrata i dizajnirao zajedno.

U koncentrata da stoku feed je često uskladištena u uskim beton silosima visoko do 20 metara. Punjenje na silosima generiše mnogo prasine. Na dnu u silosima, pužne transportere otpustiti Nahrani stoku. Da biste izbegli u stanju mirovanja pokrenut od pregradu ili overfilling na silosima, potreban vam je nivo meru.

Silosi različitih kapaciteta za ubacivanje skladišta proizveo FDSP: pocinkovani okvir, mogućnost pneumatski učitavanje, Prikazivanje prozora.


Nekoliko tipova dimenzija za različite potrebe.

Lako nahraniti utičnicu.

Bez guranja.

Feed je sveže.

Silosi sa centralnom centar ili decenter.

Merdevine sa sigurnosne ograde.Hot Tags: Nahrani silos za industriju koncentrata silos, feedova fabrika silos, skladište feedova industrije čelika, stoku feedova industrija silos, piletina feed industrija je silo, Kine, proizvođači, dobavljači i fabrika, trgovina na veliko, hrani za skladištenje, Nahrani regale za skladištenje, Nahrani silos, silos hrane, Nahrani silosima, Nahrani regala, Nahrani regale za prodaju, Nahrani silos za prodaju, Nahrani silosima za prodaju, Nahrani regala za skladištenje, Nahrani silosima za skladištenje, Nahrani silos cene, Nahrani silos za industriju, Nahrani regala industriju, Nahrani industrije za skladištenje, Nahrani tenk, collinson hrani silosima, silos za hranjenje sistem, silos za skladištenje,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Srodni proizvodi
Brza poruka
Vaša privatnost nam je bitan - mi nikada prodati ili deljenje informacija.