E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Ležište za kablovsku

Armaturna mreža kablovske ležište imamo Nemačka-tip Armaturna mreža kablovske ležište, francuski tip mrežica kabl tacnu i korpu-tip mrežica kabl ležište. Takođe, smo možete prilagoditi različite vrste mrežica tacnu kabl, merdevine kabl tacnu i kablovsku putem kabla ležište zavisi od zahteva kupaca. Otvorena struktura mrežica tacnu kabla omogućava...

Pošalji upitChat Now

Armaturna mreža kablovske ležište

Imamo Nemačke-tip Armaturna mreža kablovske ležište, francuski tip mrežica kabl tacnu i korpu-tip mrežica kabl ležište. Takođe, smo možete prilagoditi različite vrste mrežica tacnu kabl, merdevine kabl tacnu i kablovsku putem kabla ležište zavisi od zahteva kupaca.

Otvorena struktura mrežica tacnu kabla omogućava maksimalnu ventilaciju i toplote razuzdan život kabla, kao i postavljen u vazduhu. Grejanje ne okupiće se zajedno, tako da ga možete da sačuvate potrošnje energije i optimizaciji performansi je kabl. Otvorene strukture takođe mogu da izbegnem skupljaju vode, prašine i krhotina, spriječiti lako uzgajanje bakterija. To je čistiji i možete da smanjite rizik od vatre ili drugih sigurnosnih propusta.

Sve posebne uloge uključujući skretanja, troje, četiri načina, lintels itd, će biti obrađena od strane ravno ležište na sajtu i ne treba da bude gotova u fabrici. To možete da sačuvate skup Prilagođavanje troškove i vreme i da završi projekat ranije.

Ležište za kablovsku mrežica je široko primenljiva u različitim industrijama uključujući petroleum, hemijskoj, čelik, hrane i pića, bankarstvo, transport, kancelarije, kompjuterskoj sobi i druge. Sve više to prijatno kupaca usluga u domaćem i u inostranstvu.

Izranjanje tretman: electrogalvanizing, elektro-pocinkovani, cink-nikl, dacromet, HDG (cinkovanje-dip), passivation, elektrolitičke poliranje.


Ležište za pravo kabl korita

Specifikacije: Specifikacije mogu prilagođavati zavise od projekta.

Proizvodni proces: kompjuterizovanu dizajn, mehaničke i formirao proizvodnje;

Toplo cinkovanje Površinska zaštita.


Karakteristike:

To odlike fleksibilni skupština, brza ugradnja, lako održavanje, i mnogi su se koristi električna kontrola distribucije kablova i žica leži u zatvorenom prostoru, na otvorenom, kabl rovova, tunela i drugih inženjering.


Hot Tags: ležište za kablovsku
Srodni proizvodi
Brza poruka
Vaša privatnost nam je bitan - mi nikada prodati ili deljenje informacija.