E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Spravljanje industrija silos sa niskim silos trošak

Brewer ambari zapravo imaju ulogu podređeni, ali ipak značajan u proizvodnji piva: oni su s obzirom na funkciju Holdinga osiromašeni sladno ostatke ("pivara zrna"). Proizvodnih procesa u industriji pića stalno postavljate nove zahteve o izgradnji kontejnera...

Pošalji upitChat Now

Brewer ambari zapravo imaju ulogu podređeni, ali ipak značajan u proizvodnji piva: ona se daje funkciju Holdinga u osiromašeni sladno ostatke ("Bruer zrna”).

Proizvodnih procesa u industriji pića su stalno postavljaju nove zahteve na izgradnju kontejnera i to je upravo u za razumevanje Bruer ambari da je najviši nivo fleksibilnosti potreban da bi pravda određenih tokova i potrebama za pivare. FDSP dizajnira prilagođeni, nezavisna Bruer ambari: opreme, koji se prodaje kao noseće konstrukcije ili sa tribine okvir.

Generalno govoreći nasilos za žitarice pivaraje li se uspravno, zatvorenih kontejnera. Silos ima vertikalnu merdevine, okrugla ograda i rešetka za ventilaciju. Poprečni presek ponekad je okrugla i ponekad kvadratnih. Instalacija sa zamka balu je opcija ako se lopta tip lula čišćenje opreme koja se koristi. Lopta je uklonio izvan silosu.

Aplikacija:

●maize skladište

●brewing sladno skladišta

●Rice skladište

●Wheat skladište

●sorghum skladište

●Corn skladište

●alcohol storae


Funkcije i prednosti:

Zatvaram ●Good

●Good stezanje

Otporna ●corrosion

Materijal za tanjir ●galvanized čelika

●Base šahtu

●High snaga

●Long rad život: 25-30 godina

●measuring temperatura, nivo kontrole


Silos za opcije:

lipp čeličnih silosa je najbolji izbor


Kompletan dijagram toka za spravljanje silos za industriju:

NA SIROVINA INCIDENATA--ČIŠĆENJE SISTEMA--SUŠENJA SISTEM--STORAGE SISTEMA--COTROL ELEKTRIČNI SISTEM

1. NA SIROVINA INCIDENATA

2. ČIŠĆENJA SISTEMA

3. SUŠENJA SISTEM

4. STORAGE SISTEMA

5 ELEKTRIČNI KONTROLNI SISTEM


Hot Tags: Spravljanje silos za industriju, sladno silos, silos za pivare, tenkovi fermentacije pivo, silos za pivare, silos za pivo, silosi vinarije, pivo se sprema tenkova, spravljanje tenkova, nerđajući čelik Rezervoari za spravljanje, spravljanje tenk, nerđajući čelik se sprema tenkova, pivo tenk, Rezervoari za pivo, silos vinarije, silosi imanje vinarija, silosi vinariju bobica, silos vinariju bobica, silosi imanje vinarija bobica, silosi vinariju, Beli silos vinarije, Crni silos vinarije, Spravljanje silos za industriju, silosima vinske industrije, proizvodnje elektrana silosima piva, čelični silosi za pivare, silosima za skladištenje pšenice, kukuruza silosima za spravljanje zasadi, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, trgovina na veliko

PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Srodni proizvodi
Brza poruka
Vaša privatnost nam je bitan - mi nikada prodati ili deljenje informacija.